Påskbuffé

Ouuf, nu är jag propp mätt efter mammas goda påskbuffé! Pappa är hemkommen ifrån Las Vegas vilket känns bra. Han har berättat lite vad han har gjort där nere denna veckan, självklart har det mest varit jobb (då han varit där med jobbet.) Men han hade också hunnit besöka Victoria secret butiken, MGM, Billagio, Planet Hollywood och Caesars palace. Åh, jag blir så avundssjuk! Jag vill också dit! Man får ju hoppas att man någon gång under livet tar sig dit.

500039-4
En bild pappa tagit på sin Resa.



godkväll
♥ angie

15 cm snö

God eftermiddag!

Idag är det fredag, städ-fredag. Pappa kommer hem ifrån Las Vegas senare i eftermiddag och vi vill ju inte att han ska mötas av ett stökigt hem. Men eftersom att jag inte tycker att städning är världens roligaste så tänkte jag ta en liten paus för att sätta mig och skriva lite. Idag är det långfredagen vilket betyder att jag har ett helt lov framför mig. Vilket gör mig på toppen humör. Det som tynger lite är att det ligger cirka 15 cm snö utomhus. Men jag hoppas på att det snart smälter bort.

Jag var förresten inne på designadinblogg innan idag och fick läsa om en tävling där man kan vinna en helårsprenumeration på en tidning. Vem vill inte ha det? Det enda man behöver göra är att tipsa om tävlingen på sin egen blogg och sedan skriva en kommentar inne på designadinblogg vilken tidning man helst skulle vilja ha prenumerationen på. Lätt som en plätt! Men det är snabba ryck, tävlingen avslutas redan på söndag klockan 20.00!

image3

Ny blogg = Vårkänslor!

Nu har jag bestämt mig för att ta upp mitt bloggande igen efter ungefär ett halvårs lathet vad det gäller skrivandet överhuvudtaget ifrån min sida. En ny blogg är skapad och det känns som att jag har mycket nya idéer om vad jag ska skriva om i denna blogg.

Våren har varit här men den vände, var inte riktigt redo för att stanna! Men alla hann nog känna lite vårkänslor de soliga och värmande dagar vi fick nu i mars. Härligt! För nu vet man att det inte kan vara så länge till tills den faktikst kommer för att stanna! Våren för mig känns alltid som en nystart på så mycket! Jag får en energi som jag inte har under hela vinterhalvåret. Jag kan känna att jag verkligen kan få motivationen till att ta tag i saker som t.ex. träning, skolan, arbete och bloggandet som nu då. Underbar känsla!

Nu har jag påsklov och hoppas hinna med mycket!
Ikväll blir det mys med mamma och lillasyster framför tv;n. Vi ska kolla på filmen "Tre systrar och en mamma".


Godkväll

♥ Angie

RSS 2.0