Skogalen?


Idag åkte jag & mamma till Växjö för att jag skulle på en sista återkoll hos min hudläkare. Besöket tog inte speciellt lång tid och efter det blev det lite shopping. :) Detta fick jag med mig hem & jag är såå glad. Mamma fick med sig tre par skor vilket inte heller var dåligt. Påvägen hem stannade vi & tog en varsin jordgubbs milkshake, gott!

jag älskar min mamma!

imorgon är det siesta & det är en hel del som måste fixas, så nu måste jag sätta igång med det.

puss,

Besök i huvudstaden

Längesedan jag uppdaterade och det har hänt en hel del. En stockholmsresa med huldran & älvan ägde rum onsdag till fredag. Dagarna innehöll tre studiebesök på Svt, Sveriges Radio & Expressen. Det blev också en hel del god mat, grekiskt och libanesisk. Studiebesöken på Svt & Sveriges Radio var de mest spännande. På Svt fick vi kolla i de olika studierna och vår guide berättade att det är i dessa stundierna Rederiet spelat in nästan alla deras scener. Vi fick också så Talang 2008 studiern, Parlamentet, Nyheterna, Vädret och morgonsoffan. Vi fick också en liten tjuvkik på Svt's kostym rum. Vilken Garderob alltså, en dröm! Björne dräkten satt i en gungstol och vinkade mot oss. :) Bussresan hem var jobbig då jag hade fruktansvärt ont i magen & huvudet, och med endast ett stopp var det tufft.

när jag kom hem, sa jag bara ; aldrig mer Mcdonalds. jag spyr bara jag tänker på det nu.



Idag är jag hemma efter en jobbig natt med mycket tankar om konstiga saker. Kom nyss hem ifrån Tandläkaren, och jag har räknat att det är min fjärde gång där på mindre än två veckor. jag önskar att detta var den sista och att jag kan börja tugga på höger sida snart. Planering inför Siesta behövs göra och jag hoppas att jag och boyfriend kan komma fram till något ikväll. Han rullar in på perrongen om en kvart, åh mysigt!

Imorgon är jag ledig då jag ska upp till Växjö Lasarett förhoppningsvis en sista gång med min hud. Jag är glad att tabletterna är över och att huden verkar hålla sig någorlunda lung. :)

Nu blir det mys framför tv;en med babu hela kvällen hoppas jag.


puss

ohyeah I think I'll go to Boston

snart är det kanske dags att börja packa lite. O kommer klockan nio & då blir det Desperate Housewives. :)

dagens låt, låten jag ALDRIG kommer att tröttna på. En låt som betyder väldigt mycket för mig!


jag skulle vilja stå i publiken och sjunga högt ut, åh.
- http://youtube.com/watch?v=txBzLyIfPOw&feature=related

image22

you're my living proof

image21

voff

Snart är lektionen slut, vi har haft foto hela dagen idag. Jag har mycket tandvärk och är trött på att ha det nu, efter att ha redan varit hos tandis tre gånger. Jag längtar tills jag kommer hem då jag kan ta en tablett.

Idag har jag skannat in mina analoga bilder jag har tagit. :)

Här är en bild på min vovve.
 image20

regn

Nu är jag äntligen klar med engelskan, fick som tur var lite hjälp av pappi. Jag förstod nästan ingenting av texten Birgitta gav oss idag. Nu borde jag egentligen sätta igång med nästa arbete, men just nu har jag faktikst ingen lust alls, det känns som om jag skulle kunna sova i ett helt år om jag gick och la mig nu. Vädret ute är kallt och regnigt, och det får mig bara att se dystert på stockholmsresan och på siesta. Men jag hoppas verkligen att det blir uppehåll, på Siesta iallafall. Hade varit så himla oturligt annars. Imorgon blir det nog till att köpa biljett. :)

nu ska jag sätta mig framför tv;n ett tag och måla mina naglar och skriva ner packningslistan till Sthlm.

image19



godkväll.

måndag

Vaknade upp klockan 07.30 efter en mysig natt med O. Sedan övningskörde han oss till skolan. :)
Nu är det lunchrast och snart börjar svenska lektionen som för mig bara kommer innebära lyssning av många redovisningar. Dock ska jag & min grupp stanna kvar efter skolan för att sammanställa vår redovisning som kommer att vara nästa måndag. Efter det ska jag ta tåget hem och sätta mig ner med lite engelska uppgifter som måste göras. Senare ikväll blir det nog en runda med mamma & packning. Jag & klassen åker nämligen till Stockholm på onsdag morgon.

Idag är det bara 29 dagar kvar till jag & familjen åker till efterlängtade Promajna. JAG LÄNGTAR! :)


goddag / angie♥

Tävlingen jag måste vinna!

Vem vill inte ha denna klänning?? Jag hade längtat och längtat sedan i mitten av mars, och när den väl kommer ut tar den slut på bara några timmar? suck.
Tävlingen hittar ni på;

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2611921.

Lycka till & önska mig lycka till. haha


Klänningen ALLA vill ha!

image17


glad konfirmation, god konfirmation, grattis på konfirmationsdagen?

Nu har gästerna gått och jag lillasyster och boyfriend ligger utslagna i sängen. Vegetariska buffén smakade ljuvligt, men bäst var nog ändå efterrättsbuffén. Det är trevligt de få tillfällen man faktikst får träffa hela sin släkt, det händer inte så ofta längre, alla barn blir äldre och det blir svårare att få alla att komma.

I kyrkan blev jag nostalgisk & jag kunde knappt hålla tårarna inne när alla sjöng "Hallelujah" av Leonard Cohen. Det var kul att sjunga alla gamla sånger som man minns ifrån sin egen konfirmand tid. Det blev mycket skratt i kyrkan vilket jag gillar, jag hatar när det är stelt och allt ska vara så strikt. Prästen Mats var lite oförberedd vilket ledde till  han sa fel och gjorde fel ett antal gånger, men det var bara roligt då han fick alla att skratta.

Ikväll tänker jag, sis & bf  ligga i soffan och titta på en hel del filmer (förhoppningvis) & kränga godis.


puss


Konfirmation

Nu är det snart dags för lillasysters konfirmation. Det känns så konstigt, för jag minns min konfirmation som igår! Tiden går verkligen snabbt. Vädret ser ut att bli hyfsat bra idag, vilket känns skönt då jag tänkt gå i min nya klänning. :)

För en gångs skull tycker jag faktikst att det ska bli kul att gå i kyrkan, det kommer väcka en massa minnen från den tiden man levde som bäst och enklast.

Nej nu ska jag gå & fixa resten innan vi ska åka.

puss & kram

friday night

det blev en senare & en roligare fredagskväll än vad jag förväntat mig. Föreberedelserna inför morgondagen har i stort sätt hållit på hela dagen. Jag kan erkänna att jag knappt varit delaktig alls, tyvärr. Men mamma, pappa & syster fixar det ändå bäst!

Det blev lite msn, och Jenny erbjöd mig att hänga med till Rickard & så blev det. De kom och hämtade mig, efter det att de varit på konsum och handlat mat som de skulle laga. Väl hemma hos R kommer han på att han inte har några nycklar och hans familj hade åkt till stugan. De hade som tur var inte kommit så långt, så vi fick packa in oss i bilen igen och köra till Eneryda för att hämta nycklarna. Hemma på ekvägen igen blev det städning av Rickards rum, där vi hittade både det ena och det andra, dock mest damm. Sedan bestod kvällen av skratt, minnen och trevligt sällskap. Tack för att ni får mig att skratta som förr! ♥

Imorgon blir det kyrkan klockan 12.00, efter det blir det vegetarisk buffé mmmm, gott!
Jag hoppas på lite sol imorgon också. + att min efterlängtade pojkvän kommer hit, vilket jag är himla glad över.
Jag har saknat dig!

godnatt, sov gott. /anji

Shopping

Imorse blev det ingen sovmorgon, som det egentligen borde ha blivit då jag är ledig varje fredag. Istället tog jag tåget 08.53 ner till hässleholm, där jag senare bytte tåg som tog mig mot Kristianstad. Jag var där redan klockan tio vilket kändes bra eftersom att det fylldes på med folk hela tiden. Det är ganska mysigt att vara i stan alldeles ensam, man får ta allt i sitt eget tempo, stå hur länge man vill i provrummen, äta när man vill, fika när man vill & man väljer affärerna själv. Vilket ofta resulterar i att man hittar mer och snabbare. Det här kom jag hem med efter dagens shopping. :)




tankar tankar, oändliga tankar

jag har alltid varit en tänkare, & det är något jag inte kan ändra på. Folk säger ofta till mig; man ska inte tänka så mycket som du gör, det kan inte vara bra. Då brukar jag mest bli irriterad, det är nog superlätt att säga men så mycket svårare att genomföra. Jag kan inte sluta tänka, det är en del av hur jag är!

Men ibland, ibland önskar jag att jag hade mindre tankar i huvudet. Ibland råkar alla negativa och svarta tankar komma på en gång och då blir det tungt. Idag har det varit en tung dag. Idag har jag hela tiden gått med ett påklistrat leende, enda tills ikväll. Då brast allt. Jag undrar, vart är min lust? Lusten & längtan som alla tycks ha efter stockholmsresan, efter siesta, efter studenten osv. Vart är den?

Men jag tror, tror att jag bara är rädd, rädd för mycket, rädd för framtiden. Jag håller på att bli vuxen, det börjar gå snabbt nu. Alla 90;or håller på att bli vuxna, och just nu bara saknar jag alla våra stunder, vi var små, problem löstes så enkelt, det var enkelt då! Det går snabbt nu och snart är vi där, med mössorna i handen skrikandes och gråtandes och ska återigen säga hejdå till en klass. Men någonstans inom mig säger en något att allt kommer att lösa sig, det har det ju gjort hittills. Jag har tagit mig igenom saker som många andra inte har & jag har gått stark ur det och gått vidare. Vad som än händer, så löser det sig nog.

image5

/jag & mina tankar

uppdatering, surprise!

haha, jag som lovade att blogga regelbundet. Jenny sa häromdagen i skolan ; Angelina, vi är fortfarande kvar och läser om påskbuffén. haha Förlåt, men det är så mycket annat som lockar och tar tid nu när det är vår, snart sommar. :) det är riktigt mycket i skolan och jag förstår inte riktigt hur jag ska ta mig till för att kunna få allt jag vill göra, gjort. Nästa vecka åker it-media klasserna upp till Stockholm för att göra olika studiebesök. Alla verkar längta och tycka att det ska bli en rolig upplevelse, själv ser jag inte alls framemot det och tycker mest bara att det ska bli jobbigt. Men jag har nog iallafall bestämt mig för att hänga med upp och sedan får vi se hur länge jag stannar. Jag bor ju i samma rum som det bästa tjejgänget iallafall, och det är jag glad för. :)

Imorgon är det torsdag och dagen börjar med engelska nationella. suck.

På fredag satsar jag på att försöka dra med mig boyfriend till någon stad för att shoppa loss lite, jag känner verkligen för det. Tiden går som sagt fort och det är bara lite drygt fyra veckor tills familjen åker till Promajna för fjärde året i rad. :) Det är en hel del som ska handlas tills dess, + systers konfirmations present tills på Lördag!

nu måste jag sova, efter en lång dag och seg dag.

godnatt. ♥

RSS 2.0